skip to Main Content

Øreakupunktur

Du har sikkert oplevet at trykke dig selv på ørerne og erfaret at der var ømme punkter/områder. Har du tænkt over hvad det mon skyldtes?

En fransk læge, Paul Nogier, opdagede netop dette for mere end 50 år og gennem et exceptionelt omfattende arbejde fandt han ud af at smerter og ubalancer kunne findes manifesteret i punkter på ørene – punkter som går igen fra person til person. Han fandt ud af at der er tæt forbindelse mellem smertebanerne i kroppen og ørets nerveforsyning. Læs mere om auriculoterapien her 

”Mange veje fører til Rom” – således er der også flere veje til at få lindret og fjernet smerter.

Auriculoterapien er én af vejene og teknikken har vist sig yderst effektiv til mange smerter og lidelser:

  • Smerter i bevægeapparatet
  • Søvnproblemer
  • Hovedpine og migræne
  • Afbalancering af nervesystemet – Ro og afslappethed
  • Kæbespændinger
  • ….og meget andet

Jeg bruger selv auriculoterapien (øreakupunktur) som tillæg og supplement til de andre behandlingsformer jeg bruger. Det betyder, populært sagt, at jeg kan angribe smerterne du kommer med på flere fronter.

Resultatet er klart: Sammen får vi hurtige resultater – som HOLDER!

Selve behandlingen foregår ved at jeg bruger en punktsøger til at finde det bedste punkt at påvirke med en nål eller magnetkugle. Nogle nåle skal du ligge lidt med – ca. 30-40 min. Andre gange bruger jeg såkaldte permanåle som skal sidde i flere dage. Disse ligner små ørestifter og kan, hvis du ønsker det, dækkes med et lille plaster. Magneter bruger jeg til bestemte problemstillinger og/eller hvis du har lidt nålefobi.

Find prisen på øreakupunktur her